Samenwerkingen

Romy Wijers - PsychoMotorische Therapie is werkzaam binnen de omgeving van de jeugdige en zijn of haar ouders/verzorgers. Om behandeling op maat te kunnen bieden voor ieder uniek individu werkt de praktijk samen met de jeugdconsulenten van de gemeente, huisartsen, scholen en verschillende andere disciplines.

Romy Wijers - PsychoMotorische Therapie is onderdeel van De Kidzpraktijk. Een ervaren team dat nauw samenwerkt in en om regio Gennep. De Kidzpraktijk biedt advies, onderzoek, begeleiding en behandeling aan jeugdigen in de leeftijd van 0-18 jaar en hun ouders/verzorgers met een hulpvraag met betrekking tot verschillende ontwikkelingsgebieden. Iedere discipline kan afzonderlijk van elkaar ingezet worden, maar de kracht is de samenwerking. Therapieën worden op elkaar afgestemd, zodat de jeugdige zich optimaal kan ontwikkelen. De volgende praktijken naast Romy Wijers - PsychoMotorische Therapie zijn aangesloten bij de Kidzpraktijk:
- Praktijk voor kinderfysiotherapie Cornelis
- Logopedie Gennep
- De orthopedagogenpraktijk
- JIPA Praktijk voor ergotherapie
- Diëtist Lisanne Bruijsten

Romy Wijers - PsychoMotorische Therapie werkt naast De Kidzpraktijk ook samen met Praktijk InKleur. Met Praktijk Inkleur biedt Romy Wijers - PsychoMotorische Therapie behandeling op maat aan de jeugdige, maar vooral ook hun ouders. Praktijk Inkleur versterkt onder andere met haar systeemgerichte aanpak de behandeling van Romy Wijers - PsychoMotorische Therapie aan de jeugdige.