Reviews

Psychomotorische therapie behandeling kind (9):
‘Onze zoon zat flink met zichzelf in de knoop. Daardoor lukte het niet meer om op een reguliere basisschool te blijven. Maura heeft hem geholpen om trots op zichzelf te kunnen zijn, te kunnen voelen dat boosheid ook een emotie is die er mag zijn, om conflicten op te kunnen lossen, om dingen te accepteren zoals ze zijn en hem inzicht te geven hoe zijn brein dingen verwerkt. Hij vond het altijd ontzettend fijn om met Maura aan de slag te gaan. We ervaren nu dat er een bepaalde rust is gekomen bij hem en in ons gezin en dat is ontzettend fijn.’

Psychomotorische therapie behandeling kind (6):

'Onze zoon van 6 heeft psychomotorische therapie gehad van Romy. We zijn zeer tevreden.
Romy komt thuis voor gesprekken en voor de behandelingen heeft ze de beschikking tot een hele fijne ruimte. Romy is erg toegankelijk en betrokken.
Na de eerste behandeling had ze al een heel goed beeld van onze zoon. Mijn zoon is altijd met veel plezier gegaan en heeft (onbewust) veel geleerd. Na iedere behandeling word je als ouder schriftelijk op de hoogte gehouden, heel fijn. Ook wordt de thuissituatie bij de behandeling betrokken.

We zijn erg door haar geholpen.'

Psychomotorische therapie behandeling kind (7 jaar):
'Onze zoon (7) heeft een jaar lang les gehad van Romy. We waren in het begin skeptisch over de therapie, hoe kon spelletjes helpen bij t reguleren van emoties? Al snel zagen wij onze zoon positief veranderen. En ook onze omgeving zag verandering. De klik tussen Romy en onze zoon was bijzonder te noemen. Ze voelde hem precies aan en wist hem te inspireren. De therapie is inmiddels afgerond maar nog dagelijks gebruiken we de tips van Romy. Romy super bedankt voor je enorme bijdrage'

Psychomotorische therapie behandeling Gijs (6):

Ik las over de behandeling van PMT bijna op het zelfde moment als ik hoorde dat Romy ermee begon.

Zoals Romy schreef over PMT leek het wel of ik onze zoon zijn doen en laten las.
Al langere tijd waren we zoekende naar de hulp waar Gijs om schreeuwde. Dit hebben we gevonden in de PMT behandelingen bij Romy. Langzaam werd Gijs een totaal ander jongetje. Hij was trots op wat hij leerde bij Romy. En hij was trots om te laten zien aan Romy wat hij thuis allemaal heeft. De thuisbegeleiding was ook erg fijn. Gewoon wat handvaten en tips. En het liep al een stuk beter. Of gewoon horen dat wat we deden al goed was. De samenwerking met school was ook erg fijn. Romy kon professioneel gezien veel beter verwoorden waar we met zijn alle Gijs het beste mee konden helpen.

Al met al is het fijn om klaar te zijn, maar nog veel fijner om te weten dat het maar een klein stapje is om even terug te kunnen. We gaan er met goede moed tegenaan! En Gijs gaat het nog missen!

Groetjes Mark en Esther!

Psychomotorische therapie behandeling Pleun (10): 

‘Hoi ik ben Pleun
Ik zat ook bij Romy maar ik ben klaar. Ze heeft een leuke methoden. Ze luistert goed naar je. En als je net zo als ik ben dan kun je dus niet stil zitten. Daar houd ze heel goed rekening mee. Je leert spelend hoe je met dingen kunt om gaan. Ik vond het heel leuk en fijn bij Romy

Groetjes Pleun’

Psychomotorische therapie behandeling kind (12):

Vanuit het kind;

Verslag PMT training.
Ik begon bij de PMT training omdat ik soms wat onzeker over mezelf was, en omdat ik soms iets meer zelfvertrouwen nodig had.
Wat ik allemaal gedaan heb bij Romy.
We hebben vaak allemaal leuke oefeningen en spellen gedaan, dat ging vaak over zelfvertrouwen en nog allemaal andere dingen in die richting. Ik mocht 2 keer iemand meenemen, ik had toen 2 vrienden meegenomen, en die vonden het ook heel leuk!!
Het eindresultaat.
Door na een heel jaar allemaal oefeningen en spellen te hebben gedaan zag ik er veel positiever uit en dat zagen mijn ouders, de juffen en natuurlijk Romy zelf ook. Het gaat nu ook veel beter met mijn zelfvertrouwen en ik sta ook steeds positiever in het leven.
Dit was mijn verslag van de PMT training.

Vanuit ouders;

Ongeveer een jaar geleden kregen wij vanuit school het advies om onze zoon aan te melden voor PMT training, wat ons meteen aansprak was de 1 op 1 coaching. Het hoofddoel was om meer zelfvertrouwen te creëren in zowel sociale als cognitieve situaties. Tijdens de coaching werden door middel van spelvormen situaties gecreëerd, waarin onze zoon leerde om op een juiste manier te reageren. Maar ook gesprekken tijdens een wandeling, gaven hem inspiratie. De coaching is nu beëindigd en we zien in het dagelijks handelen nog steeds adviezen en tips van Romy terug komen. Als ouders kunnen wij dankzij de heldere informatie gedurende de coaching ook een positieve feedback op het handelen van onze zoon geven. Wij zijn erg blij dat dat onze zoon aan deze coaching heeft mogen deelnemen!

Psychomotorische therapie behandeling kind (4):

Hoi hoi hier een berichtje over mijn ervaring met Romy. Mijn kleinzoon van 4 is bij haar gekomen om zijn boosheid en terughoudendheid te behandelen in het begin wilde die niet echt mee doen alleen maar als iemand van ons erbij was, naar een paar lessen is die toch alleen naar binnen gegaan dankzij het geduld van Romy.
Ze heeft hem zo goed geholpen met het omgaan van zijn boosheid en er een heel ander jongetje ervan gemaakt, mijn ervaring met haar was superrrr goed en raad iedereen aan om met haar te laten werken met kinderen die PMT therapie nodig hebben.

Groetjes Bianca

Psychomotorische therapie behandeling kind (8 jaar):
We zijn heel enthousiast en tevreden over de behandeling en betrokkenheid van Maura! Ze deed het super met onze zoon en was heel laagdrempelig te benaderen door ons! Onze zoon vond het jammer dat hij moest stoppen, maar is er wel klaar voor. Dankjewel!!