Vergoedingen

De kosten van een psychomotorische therapie behandeling kunnen op verschillende manieren vergoed worden. Dit is mogelijk via de zorgverzekeraar en de jeugdwet vanuit de gemeente.

Vergoeding via de jeugdwet van de gemeente
Romy Wijers - PsychoMotorische therapie heeft een overeenkomst maatwerkdiensten jeugd in de regio Limburg-noord. Daaronder vallen de volgende gemeentes: gemeente Beesel, gemeente Bergen, gemeente Gennep, gemeente Horst aan de Maas, gemeente Peel en Maas en gemeente Venray. Hierdoor zijn er mogelijkheden voor de vergoeding van de behandeling van uw zoon of dochter bij Romy Wijers - PsychoMotorische Therapie.

Vergoeding via de zorgverzekeraar
Psychomotorische therapie wordt door verschillende zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed. Dit hangt af van uw verzekeraar en de vorm van verzekering (aanvullende pakketten). Via deze link kunt u informatie vinden over de vergoedingen van psychomotorische therapie vanuit de aanvullende verzekering. Psychomotorische therapie valt hierbij onder 'vaktherapie' en wordt gedeeltelijk vergoed door het aanvullende pakket 'alternatieve geneeswijzen'.

Mocht u hulp nodig hebben bij het uitzoeken van de mogelijkheden die u hebt om de psychomotorische therapie behandeling vergoed te krijgen, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met de praktijk.

Gegevens die handig zijn voor de vergoeding

Romy Wijers - PsychoMotorische Therapie heeft een erkend lidmaatschap bij de volgende beroepsorganisaties de FVB & de NFG.

NVPMT nummer
106802, aangesloten bij de Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB).

SRVB registratienummer
106802

NFG nummer
8686

AGB-code zorgverlener
90102508

AGB-code praktijk
90061950

KVK-nummer
65503570