Vergoedingen

De kosten van een psychomotorische therapie behandeling kunnen op verschillende manieren (deels) vergoed worden. Dit is mogelijk via jeugdhulp vanuit de gemeente waar je woont of vanuit de aanvullende verzekering van je zorgverzekering.

Vergoeding via de jeugdhulp vanuit de gemeente
Romy Wijers - PsychoMotorische therapie heeft een overeenkomst vaktherapie in de regio Noord-Limburg & Noordoost-Brabant. Daaronder vallen de volgende gemeentes; Beesel, Bergen, Gennep, Horst aan de Maas, Peel en Maas, Venray, Land van Cuijk, Bernheze, Boekel, Boxtel, 's-Hertogenbosch, Meijerstad, Oss, Sint-Michielsgestel, Maashorst en Vught.

Hierdoor zijn er mogelijkheden voor (gedeeltelijke) vergoeding van de behandeling van uw zoon of dochter bij Romy Wijers - PsychoMotorische Therapie. Woont u in de regio Noord-Limburg neem dan contact op met Team Toegang van u gemeente. Woont u in de regio Noordoost-Brabant neem dan contact op met Centrum Jeugd en Gezin.
Mocht u hierbij hulp nodig hebben, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met de praktijk.

Vergoeding via de aanvullende verzekering van de zorgverzekeraar
Psychomotorische therapie wordt door verschillende zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed. Dit hangt af van uw verzekeraar en de vorm van verzekering (aanvullende pakketten). Via deze link kunt u informatie vinden over de vergoedingen van psychomotorische therapie vanuit de aanvullende verzekering. Psychomotorische therapie valt hierbij onder 'vaktherapie' en wordt gedeeltelijk vergoed door het aanvullende pakket 'alternatieve geneeswijzen'.

Mocht u hulp nodig hebben bij het uitzoeken van de mogelijkheden die u hebt om de psychomotorische therapie behandeling vergoed te krijgen, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met de praktijk.

Romy Wijers - PsychoMotorische Therapie heeft een erkend lidmaatschap bij de volgende beroepsorganisaties de FVB & de NFG.

NVPMT nummer
106802, aangesloten bij de Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB).

SRVB registratienummer
106802

NFG nummer
8686

AGB-code zorgverlener
90102508

AGB-code praktijk
90061950

KVK-nummer
65503570