Therapeuten

Romy Wijers

CONTACT | RUST | SPONTAAN | DUIDELIJK | SENSITIEF | DOENER

Romy is de eigenaar van Romy Wijers – Psychomotorische Therapie. Zij heeft in 2016 de opleiding psychomotorische therapie aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen afgerond. Sinds maart 2016 is Romy werkzaam geweest vanuit haar eigen onderneming als persoonlijk begeleider binnen het speciaal onderwijs en als ambulant begeleider binnen gezinnen met een hulpvraag. Hiernaast gaf zijn af en toe psychomotorische therapie aan kinderen en jongeren. Vanwege de passie voor het bewegings- en lichaamsgericht werken met kinderen en jongeren om hen verder te helpen in hun ontwikkeling. Is zij in juni 2018 haar eigen praktijk voor psychomotorische therapie gestart. Vanuit hier helpt zij kinderen en jongeren om hen eigen krachten te ontdekken en vergroten.

Specialisme:
– Emotie regulatie
– Brain blocks
– Sherborne samenspel

Romy is werkzaam van maandag t/m vrijdag.

Maura Waterreus

CONTACT | PUUR | ENTHOUSIAST | TRANSPARANT | LEERGIERIG | INLEVEN

Maura Waterreus werkt sinds april 2019 bij Romy Wijers – PsychoMotorische Therapie. Na de middelbare school heeft zij de MBO opleiding ‘CIOS bewegingsagoog’ afgerond te Breda. Vervolgens is zij in 2016 afgestudeerd als psychomotorische therapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN).

Na haar studie is zij werkzaam geweest als persoonlijk begeleider in het speciaal onderwijs en als ambulant begeleider. Daarin heeft zij ervaren dat ze het belangrijk vindt om ieder kind als een eigen individu te zien. In het verleden heeft Maura veel ervaring opgedaan met kinderen en jongeren, met of zonder (verstandelijke) beperking.

In het werk krijgt Maura veel energie door het enthousiasme, het speelse en de puurheid van het kind. De kracht van de praktijk, die beschreven staat op de website, past bij de manier hoe Maura over het vak denkt.

Specialisme:
– Brain Blocks
– Neuro Linguïstisch Programmeren
– GezinsPMT

Maura is werkzaam van maandag t/m donderdag.

Simone Stevens

ENTHOUSIAST | CONTACT | POSITIEF | EMPATISCH | TRANSPARANT

Simone werkt sinds april 2022 bij Romy Wijers – Psychomotorische Therapie. Na de middelbare school heeft ze de opleiding BAT/PMT aan de CALO in Zwolle gedaan en afgerond in 1996. Ze heeft ervaringen opgedaan op verschillende plekken en met verschillende doelgroepen, zoals de revalidatie en met mensen met een verstandelijke beperking. Ze werkt sinds april 2022 voor Romy Wijers – PsychoMotorische Therapie. En ze werkt, vanaf 2004, met mensen met een verstandelijke beperking bij Dichterbij. Simone is een echte doener. Haar passie ligt bij de PMT, ze ziet de kracht van beweging en het lichaamsgerichte werken. Ze werkt met heel veel plezier en betrokkenheid.

Specialisme:
– Emotieregulatie
– Weerbaarheid
– Trauma
– Sherborne bewegingspedagogiek
– Rots en Water
– ArVT training

Simone is werkzaam op de maandag, dinsdag en woensdag.

Wout Winter

ENERGIEK | ENTHOUSIAST | DOENER | EMPATISCH

Wout Winter werkt sinds 8 mei 2023 bij Romy Wijers – Psychomotorische Therapie. Hij heeft voorafgaand aan de PMT-opleiding, pedagogisch medewerker op het MBO afgerond. Is daarna op meerder plekken binnen het speciaal onderwijs werkzaam geweest en heeft altijd veel met bewegen gedaan. Wout heeft inmiddels de PMT-opleiding afgerond en is erg enthousiast om aan zijn loopbaan carrière te beginnen.

Wout heeft een grote interesse in het betrekken van het systeem bij de ontwikkeling van een kind. Daarbij is de overtuiging van Wout dat ervaren middels bewegen kan lijden tot nieuwe inzichten.

Specialisme:
– Intercultureel werk

Wout is werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Marcelle Stevens

Marcelle Stevens

Geduldig -contact -veiligheid – zorgzaam

Marcelle is sinds november 2023 werkzaam binnen de praktijk Romy Wijers – Psychomotorische Therapie.
Marcelle heeft de opleiding tot doktersassistente gedaan en daarna is ze verder gaan studeren en heeft in 2009 de opleiding psychomotorische therapie in Zwolle afgerond.
Na de opleiding heeft ze in de zorg en in het voortgezet speciaal onderwijs (VSO) gewerkt. Met heel veel plezier heeft ze leerlingen begeleid. Veiligheid en echt in contact staan met kinderen vindt Marcelle heel belangrijk en zal daar dan ook energie insteken.

Marcelle is werkzaam op maandag, donderdag en vrijdag.

Iza

Iza van Dommelen

EMPATISCH – RUSTIG – LEERGIERIG

Iza van Dommelen loopt stage bij Romy Wijers – Psychomotorische Therapie. Iza zal stagelopen van september ’23 tot juni ’24. Op dit moment zit ze in het 3e jaar van de opleiding psychomotorische therapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Iza vindt het van meerwaarde om vroeg in de ontwikkeling van een kind hulp te kunnen bieden. De puurheid en creativiteit van een kind in de zaal maakt haar enthousiast. Haar interesse voor deze stage ligt bij het betrekken van ouders middels een systeem gerichte visie.

Iza is aanwezig op dinsdag, woensdag en donderdag.